12/26/12 12:09
(http://radiomilena.com/)

Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчета

83446fcd7a3a18e06d87c1b1c844b62b 300x182 Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчета7-годишно момиченце от американския щат Канзас помага на родителите си да съберат пари, с които да осиновят две българчета от сиропиталище.
7-годишната Оливия Хийстън прави пъстри гривни от мъниста, които продава срещу 5 долара. Досега от кампанията си тя е събрала 2 000 долара. На родителите й обаче са необходими 30 000 долара, за да покрият разходите по осиновяването на децата от българските сиропиталища, пише сайтът kansas.com, цитиран от КРОСС.
Лорийн и съпругът й Рич имат и 5-годишен син Джак, но искат повече деца. Те са изпратили документите за осиновяване на българчетата и сега очакват отговор и одобрение да се срещнат с малчуганите.
Семейството вече е събрало 10 000 долара чрез различни начинания като продажба на лимонада, продажба на стари вещи от дома или лятна бригада по събирането на кучешки фекалии от улиците.
Малката Оливия споделя, че двете деца в България се казват Сам и Софи. Сам е на 6 години и живеел в частно сиропиталище в България, където обаче децата били недохранвани и грижите за тях не били достатъчни през уикендите. Детето има и генетично заболяване, заради което части на тялото му растели с различна скорост.

Софи пък е на 2 годинки и е в друго сиропиталище. Тя има тежка форма на сколиоза и на гръбначното заболяване спина бифида.

 Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчета

bookmark Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаsvejo Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаgoogle Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаdelicious Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаstumbleupon Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаfacebook Американче продава гривни, за да помогне на семейството си да осинови българчетаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване