12/26/12 10:57
(http://radiomilena.com/)

Крадци обират църквите

sv troica bata Крадци обират църквитеЗа времето от 10.00 ч. на 18.12.т.г. до 12.20 ч. на 22.12.т.г., чрез натиск в областта на заключващото устройство на входната врата, е проникнато в църковен храм «Св.Св. Константин и Елена» в с. Лъка, като от алуминиева кутия за дарения е извършена кражба на сумата от около 5 лв. Откраднати са и 2 лв. на монети от продадени свещи и шест бутилки от по литър олио. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 22.12.т.г. около 16.40 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за кражба, извършена от църквата «Св. Троица» в с. Бата, в която е проникнато за времето от 11.00 ч. на 16.12.т.г. до 15.30 ч. на 22.12.т.г., чрез счупване дограмата на дървен прозорец. От дървено сандъче, използвано за дарения, е отнета сумата от 10 лв. на монети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 22.12.т.г. около 12.00 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от 76 годишна жена от с. Рудник – църковен настоятел в храм «Света Петка» в селото, за това че входната врата на църквата е отворена, а от кутията за дарения липсва сумата от около 90 лв. Жената установила, че са счупени около 100 свещи на стойност около 50 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

За времето от 12.00 ч. на 23.12.т.г. до 12.00 ч. на 25.12.т.г., чрез взломяване катинара на входната метална врата е проникнато в църковен храм, разположен в приземния етаж на ул. «Българка» № 33 в кв. «Ветрен», откъдето чрез взломяване на катинар на метален шкаф, е извършена кражба на сумата от около 1 000 лв., съхранявана в портмоне в металния шкаф. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Крадци обират църквите

bookmark Крадци обират църквитеsvejo Крадци обират църквитеgoogle Крадци обират църквитеdelicious Крадци обират църквитеstumbleupon Крадци обират църквитеfacebook Крадци обират църквитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване