12/29/12 11:57
(http://radiomilena.com/)

Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделия

dimitar nikolov 300x279 Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияКметът на Бургас Димитър Николов забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделия на територията на община Бургас по време на новогодишните празници.

Заповедта му има за цел да ограничи употребата на пиротехнически изделия с увеселителна цел и други запалителни материали, паленето на огън и хвърлянето на горящи предмети на обществени места, съобщават от бургаската община.

В тази връзка Община Бургас напомня, че през изтеклата година са съставени например 20 акта за палене на огън на нерегламентирани места в града.

Забранява се също така извършването на търговска дейност с всички видове пиротехнически изделия с увеселителна цел без съответното разрешение, извън разрешените /определените/ за целта места, съобразно разпоредбите на Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите.

При неизпълнение на заповедта на нарушителите и на лицата, допуснали извършване на нарушение, ще се търси административно-наказателна отговорност.

 Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделия

bookmark Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияsvejo Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияgoogle Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияdelicious Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияstumbleupon Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияfacebook Кметът на Бургас забрани употребата и нерегламентираната продажба на пиротехнически изделияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване