12/31/12 14:31
(http://www.klassa.bg/)

Без билетче в рейсовете за Нова година. Но не навсякъде

Жителите на няколко града ще се радват на безплатен градски транспорт в Новогодишната нощ.

В Бургас между 23,00 часа на 31 декември и 3,00 часа на 1 януари контрольорите няма да проверяват пътниците и те могат спокойно да пътуват без билети., Решението е на кмета Димитър Николов. 

Билети няма да се искат за времето от 23,00 ч. до 3,00 часа на 1 януари. Извънредните нощни курсове в двата дни ще се обслужват от две фирми – частна и общинска, като автобусите ще се движат през един час.

И жителите на Варна ще се радват на безплатно пътуване по рейсовете в нощта срещу Нова година.

От 23,00 часа преди полунощ до 3,00 часа на 1 януари ще се движат автобусите с номера 2, 17, 31 и 148. Пътуването в тях ще е безплатно за тази част от денонощието.

За трета поредна година и жителите и гостите на Велико Търново ще пътуват безплатно в новогодишната нощ, съобщи Sever.bg.

Инициативата e на трите транспортни фирми, които обслужват града. Автобусите по градските и междуселищните линии ще се движат с празнично разписание, няма да има пропуснати курсове, уверяват фирмите.















iNews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване