01/01/13 17:01
(http://www.klassa.bg/)

bТV сключи нови договори с част от членовете на БАККО

bTV вече има успешно приключени преговори и сключени нови договори с част от членовете на Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори (БАККО). Това се казва в изпратено до медиите изявление от bTV във връзка с вчерашното становище на асоциацията, в което се твърди, че bТV Media Group е отказала преговори с кабелни оператори, след като едностранно е прекратила договорите им. Съобщението на БАККО освен, че съдържа невярна информация, е и подвеждащо, заявяват от bTV Media Group.

Във връзка със становището на БАККО от вчера първо изразяваме недоумението си от факта, че легитимна браншова организация допуска разпространението на невярна информация, без да провери истинността на твърденията на един или друг член на асоциацията, послужили за основа на съобщението, с което се злепоставя bTV Media Group, се посочва в съобщението.

bТV Media Group никога не е отказвала преговори с кабелните оператори, които вече са
получили уведомление, че договорът няма да се поднови автоматично за още една година, след като изтече срокът му, твърдят от bТV и допълват, че са на разположение на представителите на кабелните оператори, получили уведомленията и новите условия, за продължаване на преговорите за 2013-та година.

Вярваме, че доставчиците няма да се подведат от манипулативната информация за bTV, вероятно предоставена им от техни конкуренти на пазара, а ще контактуват директно с екипа на bTV, който вече започна добросъвестните преговори с кабелните и сателитните оператори, призовават от медийната група и се ангажират да информират зрителите за всяко развитие по този казус, което може да засегне интересите им.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване