01/03/13 10:46
(http://radiomilena.com/)

200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Поморие

На 03.01.т.г. около 01.56 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за кражба, извършена от помещението на «телефонните каси на БТК, разположено на ул. «Сан Стефано» №1 в Поморие. Констатирано е, че в помещението, ползвано от фирма «Виваком», е проникнато чрез взломяване на входната врата на служебния вход, разположен откъм ул. «Търговска», като е извършена кражба на сумата от около 200 лв., съхранявана в шкаф на бюро. Чрез отключване на втори шкаф е извършена кражба на около 17 мобилни телефона. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Поморие

bookmark 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Помориеsvejo 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Помориеgoogle 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Помориеdelicious 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Помориеstumbleupon 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в Помориеfacebook 200 лв. и 17 мобилни телефона откраднати от сградата на БТК в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване