01/03/13 04:19
(http://www.klassa.bg/)

Челси загуби от последния в Англия

Отборът на Челси допусна загуба като домакин от тима на Куинс Парк Рейнджърс в среща от 21-ия кръг на английската Висша лига.

Лондонското дерби предложи много емоции и радостни моменти за гостуващия тим. Челси бе по-добрия отбор и търсеше победата през целия мач, но възпитаниците на Хари Реднап стигнаха до трите точки с една от малкото добри възможности и сигурна игра в защита.

Единственото попадение отбеляза Шон Райт Филипс в 78-та минута. Това бе първа загубата от месец за възпитаниците на Рафа Бенитес.

След тази загуба отборът на Челси има 39 точки на третото място и изостава с 13 точки от първото място и Манчестър Юнайтед.

Отборът на Куинс Парк Рейнджърс записа едва втора победа за сезона и вече се отлепи от дъното като има 14 точки на 19-та позиция.

В друга среща от Висшата лига играна тази вечер отборът на Ливърпул победи с класическото 3:0 тима на Съндърланд. Това е втора поредна класическа победа за Ливърпул след победата над К.П.Р в неделя.

Нападателят Луис Суарес отново блесна мощно за своя тим след като вкара две от попаденията и подаде за първото.

Още в 18-та минута мърсисайдци откриха резултата. Луис Суарес намери чудесно Рахим Стърлинг и младия англичанин прехвърли технично вратаря Симон Минолет.

Малко по-късно Суарес наказа за втори път гостуващия тим. Уругваецът излезе на добра позиция и от ъгъла на малкото наказателно поле матира вратаря.

Футболистите на Ливърпул продължиха да бъдат все така настойчиви и през второто полувреме. Капитанът Стивън Джерард намери по страхотен начин Луис Суарес с подаване от 50 метра. Уругваецът овладя добре топката, финтира защитник и реализира за 3:0.



















iNews.bg





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване