01/04/13 13:29
(http://radiomilena.com/)

Арестуван за притежаване на дрога

В резултат на полицейските действия на служители от отдел «Борба с организираната престъпност» – Бургас и служители от Районно управление «Полиция» – Поморие на 03.01.т.г. е извършено претърсване в дома на 25 годишния О.Ш. от Поморие, разположен на ул. «Граф Игнатиев» № 13, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Бургас. Намерени и иззети са: около 300 -350 грама суха тревна маса /канабис/, като част от наркотично вещество е разпределено в т.н. «джъмпъри», приготвени за улично разпространение, електронна везна, голямо количество найлонови пакети тип «джъмпър», 6 СИМ-карти, 6 мобилни телефона и сумата от 1 000 лева. Открито е и бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви тест на хероин.  О.Ш. е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство.

 Арестуван за притежаване на дрога

bookmark Арестуван за притежаване на дрогаsvejo Арестуван за притежаване на дрогаgoogle Арестуван за притежаване на дрогаdelicious Арестуван за притежаване на дрогаstumbleupon Арестуван за притежаване на дрогаfacebook Арестуван за притежаване на дрогаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване