01/04/13 15:18
(http://www.hsnovini.com/)

“Б” група е целта пред “Хасково 2009″

Снимка: архив

Класиране в по- горна дивизия през следващия сезон е целта, която са си поставили от местния футболен отбор. За постигането й „Хасково 2009” ще се опита да привлече и нови състезатели.

„Търсят се двама или трима нови футболисти, които да подсилят тима, набелязани са, през следващата седмица ще стане ясно всичко около привличането им. Напускащи тима засега няма”, заяви за Хасково Новини члена на УС на „Хасково 2009” Хакиф Хабил.

Стана ясно, че исканият от шампиона на страната „Лудогорец” Разград Николай Димитров също остава в хасковския състав. Николай Манчев се очаква да се върне в града за предстоящата подготовка, но и с него е имало устна договорка за оставане в тима. Друг от основните играчи, с който са били водени преговори за оставане е Явор Въндев, за момента отбора ще разчита и на него.

Подготовката за пролетния полусезон във „В” група местния тим започва на 10- ти януари.

Припомняме, че „Хасково 2009” е втори във временното класиране с 36 точки, с 1 по- малко от лидера „Ботев” Гълъбово. Трети с 33 точки е отборът на „Верея” Стара Загора.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване