01/04/13 15:48
(http://www.klassa.bg/)

Най-голямата щерка на Чавес ще решава кога да изключат апаратите

Адан Чавес, брат на президента Уго Чавес, вчера пътува до Хавана за да посети оперирания политик. Визитата политическите наблюдатели оценяват като последно сбогом с брата. До леглото на Уго Чавес е голямата му дъщеря Роса Вирхиния. Тя трябва да вземе решението кога да бъде изключена апаратурата, която поддържа живота на тежкоболния пациент, пише в. АВС. 
Цялото семейство на Чавес - четири деца, които той е пизнал, родители, шестима братя,  безброй племеници, лели и чичовци, изяви желание да го посети в болницата, но не успя. Само вицепрезидентът Мадуро му държа ръката на болничното легло, за да му вдъхне сили.  Росинес, 15 годишнвата щерка на Чавес, също отлетя до Куба за да види татко си, но не бе допусната. Майката на Росинес, Марисабел, последва дъщеря си, за да си я прибере. Марисабел е разведена с Чавес и не е долюбвана във фамилията.
Първородната щерка на Чавес Роса Вирхиния е в Хавана с мъжа си, министъра на науката и технологиите на Венецуела Хорхе Ареаса. Той съобщи чрез Туитър, че според лекуващите лекари състоянието на Чавес е стабилно за деликатното му здраве.


 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване