01/04/13 14:51
(http://www.hsnovini.com/)

Намериха труп на мъж край стамболовското село Пчелари

Откриха труп на мъж край село Пчелари

Труп на 53- годишен мъж бе открит край стамболовското село Пчелари. Полицията вече е задържала предполагаемия извършител на престъплението.

Трупът е бил открит снощи в дере под мост на пътя от село Маджари, в посока село Пчелари, община Стамболово. Починалият е Георги Георгиев от Хасково на 53 години, известен с прякора Джони Американеца. Тялото е било открито със счупен гръбнак, и други наранявания. Служителите на МВР са задържали за 24 часа заподозрян за убийството. Това е 45- годишния Атанас Симеонов, също от Хасково.Днес полицаите са извършили оглед в дома на заподозряния и в стопанисвания от него магазин и сервиз за телефони, намиращи се срещу читалище “Заря”.

Предположенията са, че престъплението е било извършено след пореден запой, след което трупът е бил захвърлен край село Пчелари.

Сигнал за намереното тяло на починалия в районното полицейско управление в Хасково е бил получен вчера в ранния следобед, информираха от ОД на МВР. Загиналият е бил в неизвестност от 1- ви януари тази година, като за изчезването му е било съобщено от жената, с която той е живял на семейни начала. След сигнала той е бил обявен за издирване, информират още от МВР. След извършената аутопсия на мъжа и огледа на местопроизшествието е било установено, че по тялото има лицеви рани в областта на челото от удар с тъп предмет или от падане от височина, вследствие на което има счупване на гръбначния стълб. Работата по случая продължава.

Хасково Новини

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване