01/04/13 13:50
(http://radiomilena.com/)

Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисов

stanishev Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на БорисовСтига са си мили ръцете с предишното правителство. С тези думи лидерът на БСП Сергей Станишев коментира скандала с продадените дюни близо до Несебър, предаде КРОСС.

Минаха четири години, откакто ГЕРБ са на власт. Бойко Борисов винаги е подчертавал, че еднолично управлява държавата. Властта в страната е персонализирана и трудно би станала сделка без негово знание. Стига са си мили ръцете с предишните, подчерта той. Те си назначиха удобен президент. Сега се мъчат да подкопаят съдебната власт. Това е абсолютна далавера и корупция. През 2007 година ние приехме закон за Черноморското крайбрежие, който влезе в сила от януари 2008 година и там ясно е записано, че дюните са публична държавна собственост, коментира той.

По думите на Станишев с идването на власт на ГЕРБ дейността по картирането на дюните е прекратена от Агенцията по кадастър, под ръководството на МРРБ и тогавашния министър Росен Плевнелиев.

Червеният лидер съобщи още, че от БСП ще поискат независима парламентарна анкетна комисия, не измислена като на Мирослав Найденов, която ясно да прегледа реалните параметри на сделката.

 Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисов

bookmark Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисовsvejo Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисовgoogle Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисовdelicious Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисовstumbleupon Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на Борисовfacebook Станишев: Трудно би станала сделка без знанието на БорисовСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване