01/05/13 12:58
(http://radiomilena.com/)

Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканите

36f179bd29ddece22480e0fbdd0b883c 300x182 Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на БалканитеНещо трябва да се направи срещу корупцията в България. Ако това се промени, съм убеден, че България определено може да поеме водещата роля на Балканите. Това заяви в предаването „Събота 150″ по БНР проф. Стив Ханке, по-известен като “баща на валутния борд“.

„Защото инвеститорите наистина се изненадват, когато погледнат колко са добри икономическите и банковите показатели в страната. Проблемът е, че те изобщо не искат да погледнат тези показатели, заради корупцията и съдебната система„, смята Ханке.

„Наистина вярвам, че хубавата част от българската история трябва да бъде разказана. Представяйте и положителните страни – не само отрицателните! Разбира се, това не отменя факта, че нещо трябва да се направи с корупцията. Тя е ахилесовата пета на България. Ако бъде премахната реално, ще се учудите колко бързо може да расте икономиката“, подчерта икономистът./КРОСС/

 Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканите

bookmark Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканитеsvejo Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканитеgoogle Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканитеdelicious Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканитеstumbleupon Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на Балканитеfacebook Бащата на валутния борд: Ако България пребори корупцията, ще стане № 1 на БалканитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване