01/06/13 12:50
(http://www.klassa.bg/)

Бебе пее за всички влюбени в България на 14 февруари

Популярната испанска поп певица и актриса Бебе (Bebe), прочула се с хита си Malo, ще изнесе първия си концерт в България по покана за всички влюбени на 14 февруари в "София Лайв Клуб".

Пълна с енергия, ексцентрична и оригинална, Бебе пристига в навечерието на двата празника - Трифон Зарезан и Свети Валентин, за да представи пред българските си фенове изцяло различния си, трети по ред албум - "Un pokito de rocanrol (A little bit of rock ´n´roll)".

За разлика от първите й два албума, в този преобладава рокендролът, примесен с агресията на пънка и изпълнен с много енергия.

Самата тя го определя като по-див и с много чувство за хумор.

Записан в Париж с помощта на един от най-влиятелните френски продуценти, Рено Летанг, който стои зад артисти като Ману Чао.

Билети за събитието могат да бъдат купени предварително в мрежата на "Ивентим" (Eventim.bg),

първите сто билета ще са на промоционална цена от 25 лева.

Бебе е испанска певица и композитор, активист и бунтар от Валенсия, Испания.

Прочува се с хита си Malo от дебютния й албум "Pafuera telarañas (Out With The Cobwebs)", който се бори срещу насилието над жени.

През 2004 г. печели първата си музикална награда за пробив и има 5 номинации за латиноамериканските "Грами".

Същата година е отличена четири пъти на церемонията "Премиос де ла мусика" (най-значимите музикални национални награди на Испания) за най-добър поп албум, нов автор, нов изпълнител, най-добър видео клип – Malo.

През 2006 г., когато е на върха на славата, Бебе съобщава, че прекъсва музикалната си кариера, за да се отдаде на киното.
През 2007 г. тя печели кино наградата Goya за най-добра песен към филм за "Tiempo pequeño" от "La educación de las hadas" . Две години по-късно звездата се завръща с албума си "У"

В началото на 2012 г. Бебе пуска “K.I.E.R.E.M.E”, който е пилотен сингъл към новия й, трети студиен албум - "Un pokito de rocanrol"
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване