01/06/13 12:31
(http://radiomilena.com/)

Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака му

На 29.12.м.г. около 14.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение от двама бургазлии, за това че в созополската местност «Св. Стефан» до скалистия бряг намерили паркиран автомобила на приятеля си Х.П., 35 годишен от Бургас, за когото в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас на същата дата е подадено заявление за издирване от живеещата на семейни начала с него 35 годишна бургазлийка. Предприето е претърсване на бреговата ивица в района и намиращите се в близост хотели и други места за подслон, при което не са открити каквито и да е следи от Х.П. Лекият автомобил е транспортиран със сервизен автомобил до Районно управление «Полиция» – Созопол, като при извършения оглед на автомобила не са установени данни за местонахождението на  издирваното лице. Планирано е претърсване на бреговата ивица в района с водолази съобразно метеорологичната обстановка, като в резултат на стартиралите действия на 04.01.т.г. двама водолази от група «Спасителни дейности» към Областно управление «Пожарна безопасност и защита на населението» – Бургас, на около 5 м. от брега, в близост до «Германката» е открито буксирно въже за автомобил с привързан в единия му край камък. На около 20 м. от него в посока север, на дълбочина 13 м. е открит трупа на Х.П. При извършения първоначален оглед видими следи от насилие по трупа не са открити, като същия е откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» – Бургас. По данни на съдебния медик, извършил аутопсията на 05.01.т.г., причина за смъртта на Х.П. е удавяне. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Созопол.

 Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака му

bookmark Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муsvejo Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муgoogle Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муdelicious Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муstumbleupon Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муfacebook Откриха край Созопол удавен бургазлия с вързан камък за крака муСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване