01/07/13 14:25
(http://www.hsnovini.com/)

Кражби на кабели и отпадъчно желязо разкриха полицаите в региона

Снимка: архив

Четирима мъже от котелското село Градец бяха задържани за кражби на кабели. Димитровградските криминалисти са установили, че мъжете са извършители на кражбите на медни проводници, регистрирани от края на месец ноември миналата година. Мъжете, познати на органите на реда са откраднали общо 2450 метра медни проводници от междустълбия в селата Брод и Върбица. Полицейските служители са установили, че извършителите са предавали откраднатото в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Стара Загора. В хода на разследването е станало ясно, че мъжете имат съпричастност и към извършването на кражби на територията на община Свиленград, където са конвоирани. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Трима димитровградчани са задържани за кражба на меден проводник. За кражбата е получен сигнал, а мъжете са установени да носят обемистите чували с откраднатия 38 кг. проводник по булевард „Благоев” в Димитровград. Задържаните са откраднали и проводника от елинсталация на бивша поликлиника.

Четири свиленградчанки са задържани за кражба на отпадъчно желязо. са откраднали 80 кг желязо от частен имот в местността „Лозенски път” в землището на Свилевград. След подадения сигнал са установени и задържани.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване