01/07/13 13:11
(http://www.klassa.bg/)

От ДСБ сравниха управлението на кабинета „Борисов“ с това на Станишев

Започващата 2013 прилича поразително болезнено на 2009 година. Поведението на правителствата както тогава, така и днес се характеризират с три неща. Първо, с покровителство на монополите, второ, с облагодетелстване на фирми, близки до властта и трето, с извършване на посегателства срещу българската природа. Това заявиха в понеделник от ДСБ на първата си пресконференция за годината.
"Няма никаква разлика между начина, по който се отнасяше правителството на "Тройната коалиция" към монополите и покровителството, което оказва върху тях кабинетът на ГЕРБ", каза депутатът Петър Москов.
"Няма разлика между това какво се случваше при Станишев и какво сега. Няма разлика между Батко и Братко, за които еврофондовете бяха бащиния. Както и по времето на Цецо и неговия кумец, които считат, че Черноморието им е бащиния, че част от програма "Натура" им е бащиния. Няма такава разлика", каза още Москов.
От ДСБ подчертаха още, че резултатът от управлението на настоящия парламент е "четири изгубени години".
"Това е тъжната констатация, защото в крайна сметка се оказва, че сме загубили едни четири години, за да се върнем до изходната позиция, в която диктуват монополите и в която българската природа и правата на гражданите са жертва на фирми, близки до властта", заяви Москов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване