01/08/13 21:38
(http://www.klassa.bg/)

Acer представи новия си представител Iconia B1-A71

Acer представи Iconia B1-A71 – таблет, създаден за млади или неопитни потребители, или семейства, които имат нужда от още един таблет за техните деца. 

Iconia B1 е идеален и за заети хора, които търсят удобен мобилен спътник. Със своя 7- инчов дисплей, отговарящ на стандартния размер на страница от книга, той е удобен за четене, за сърфиране в интернет, за играене на игри и за гледане на видео. 

Iconia B1 е удобен и лесен за употреба с една ръка, за което като помага специалният дизайн на долния ляв ъгъл. Също така със своите 320 грама е подходящ за носене както в чанта, така и в яке, което го прави един от най-леките 7-инчови таблети на пазара.

Таблетът комбинира двуядрен процесор, работещ на 1.2GHz за бързо и плавно възпроизвеждане на игри, онлайн сърфиране и гледане на видео. Заедно с последната версия на операционната система Android Jelly Bean получавате бърза и прецизна реакция и безпроблемно сърфиране. За много от заявените търсения посредством VoiceSearch сега може бързо да получите гласов отговор.

Изображенията са налични върху 7-инчовия WSVGA (1024 х 600) капацитивен дисплей.

Iconia B1 идва с предна камера, която включва в живи разговори с други хора.

Разглежданият в този текст продукт е достъпният въвеждащ таблет в голямото семейство на Acer и е предназначен за ежедневна употреба на съвременните изследователи на света - в конкретния случай млади потребители или заети мобилни хора.

Предлаган в 8GB версия с възможност за разширяване чрез microSD, Iconia B1 е идеалният удобен спътник за начинаещи потребители на таблети или за деца, докато възрастните използват собствените си устройства.

Acer Iconia B1-A71 се очаква да бъде наличен в България в началото на февруари на препоръчителна цена от 299 лв.




















Acer Iconia B1-A71


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване