01/09/13 11:55
(http://www.hsnovini.com/)

Тютюн в прах за пране и цигари в тонколона заловиха на Капитан Андреево

Снимка: Агенция “Митници”

Нов опит за контрабанда на тютюн за пушене предотвратиха митническите служители на Капитан Андреево. Около 21 часа вчера на трасе „Входящи автомобили” е пристигнал “Фолксваген Пасат” с пловдивска регистрация. По метода на анализа на риска митническите инспектори са отклонили лекия автомобил за ренгенов контрол, при който са установили, че в личния багаж на един от пътниците е укрит в опаковка от прах за пране 4 кг. тютюн за пушене, а в една от тонколоните в автомобила са открити 800 къса цигари. На нарушителката М.А. на 41 г. от Пловдив е съставен акт.

Малко по-късно при проверка на автобус, пътуващ по редовната линия Турция -България, митническите служите  са задържали 280 кутии цигари без бандерол и 586 тоалетни води и парфюми с логото на световно известни  търговски марки. За случая ще бъдат сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки в изпълнение на Регламент 1383/2003 на ЕС и Закона за марките и географските означения, съобщават от Агенция „Митници”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване