01/14/13 15:32
(http://www.klassa.bg/)

ДСБ призова противниците на АЕЦ да гласуват на референдума

Бойкотът на референдума не е добра позиция за тези, които са против нова ядрена централа, това посочиха от ДСБ след редовното заседание на ръководството на партията.
„Лъжата за бойкота пуска корени сред хора, които са противници на нова ядрена централа. Тя е насочена към хора, които са десни избиратели, към хора с модерно мислене, хора, загрижени за околната среда", каза зам.-председателят на партията Радан Кънев. Той се обърна към всички тях и обясни, че който е против нова централа, но не участва в гласуването, „дава сопата в ръцете на БСП и на енергийната мафия".
„Тяхната цел не е валиден референдум, те са напълно наясно, че тяхната цел е непостижима с техните сили. Тяхната цел е противниците на нова централа да не гласуваме, да има един формален резултат на мощно „да". Този резултат ще бъде бухалка в ръцете не БСП в целия предизборен период, като те ще твърдят, че това е реалното съотношение в обществото и ще бъде много силно оръжие на енергийната мафия в един дълъг период от време – за целия следващ мандат, не дай боже за по-дълъг период, в който те ще твърдят, че българите искат това строителство и тази кражба да продължат", каза Кънев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване