01/14/13 09:29
(http://radiomilena.com/)

Дянков: Чакаме по-добри времена за вдигане на заплатите на управниците

simeondiankov Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеЩе изчакаме по-добри времена, за да вдигнем заплатите на държавната администрация. Това каза в сутрешния блок на БНТ министърът на финансите Симеон Дянков.

Според него, Кирил Ананиев, който беше зам.-министър на финансите, е получил половин милион лева от това, че е бил член на различни управителни съвети на държавните търговски дружества. Овчаров – също, както и много приближени на Станишев.

„Ние забранихме да си в повече от един управителен съвет и да получаваш допълнителни пари“, каза Дянков.

„Около 2000 лева получават всички директори по време на нашето управление. След като вдигнем други доходи, ще вдихнем и заплатите на управниците, подчерта още той./КРОСС/

 Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управниците

bookmark Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеsvejo Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеgoogle Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеdelicious Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеstumbleupon Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеfacebook Дянков: Чакаме по добри времена за вдигане на заплатите на управницитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване