01/14/13 14:25
(http://www.klassa.bg/)

Етичната комисия към ВСС: Липсват доказателства за дисциплинарни нарушения по случая с Галя Гугушева

 

Липсват безспорни доказателства за извършени дисциплинарни нарушения по случая с Галя Гугушева, е решението на Етичната комисия към ВСС. Това съобщи след днешното заседание на комисията председателят й Ясен Тодоров. От 10-членната комисия, седем членове са гласували, че липсват данни за извършени дисциплинарни нарушения, един член не е присъствал, един е гласувал „въздържал се”.Само председателят й Ясен Тодоров е казал, че според него има данни за извършени дисциплинарни нарушения и той е гласувал „за".
По казуса „Гугушева” работна група в тричленен състав – Галя Георгиева, Галина Карагьозова и Мария Кузманова са изготвили доклад за работата на Гугушева в професионален план и за паричните потоци и работата на сина на Гугушева – Стефан Гугушев. Докладът е бил представен на днешното заседание на Етичната комисия.
Ако излязат нови данни по случая с Галя Гугушева, Етичната комисия към Висшия съдебен съвет ще се самосезира, каза ощеТодоров. По случая с Гугушева се извършват проверки и от НАП, от Инспектората към ВКП и от Държавната комисия за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване