01/14/13 11:55
(http://www.hsnovini.com/)

Тодор Михов с бронз от държавното за мъже

Тодор Михов (вляво) с бронз от ДЛШ за мъже

Бронзово отличие от държавния личен шампионат по борба за мъже спечели възпитаникът на хасковския клуб „Ангел Воевода”, Тодор Михов. Хасковлията завоюва медала в класическия стил.

За бронзовия медал хасковският състезател се пребори, след като надви безапелационно всички свои противници, но загуби в един от решителните мачове, което му отреди да се бори за третото място. Заедно с Тодор Михов от местния клуб се състезаваха и Стоян Чобанов, Антон Радков и Асен Табаков, които въпреки уменията си, не успяха да се преборят за медалите.

“Доволен съм от състезанието, можеше и по- добре, но на съм на 100 % подготвен и това оказа влияние на представянето ми. Все пак съм доволен, надявам се, в другите първенства през годината да имам по- голям успех”, коментира за Хасково Новини медалистът Тодор Михов.

От известно време самият той тренира възпитаниците на клуба.

След състезанието при мъжете, за класиците от „Ангел воевода” предстои участие на държавния личен шампионат за кадети. Там местния отбор ще се състезава с 8 представители. Надеждите на треньорското ръководство са свързани с някои от най- изявените в редиците. Най- големи са очакванията към Венцислав Ангелов, който на миналогодишното издание стана 2- ри. Неговият брат Тодор също ще се бори за медал.За отличие заминава и Нежбедин Ахмед, който е трети от миналата година. Останалите представители на тима са Али Гюнай, Нурхан Ферат, Семин Недретин, Мехмед Орлинов и Алпай Рейхан. Държавното първенство ще се проведе тази седмица, а домакин е град Враца.

Младен Желязков

Кадетите заминават във Враца за медали

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И днес възпитаниците се подготвяха за предстоящия шампионат

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване