01/15/13 16:23
(http://www.klassa.bg/)

Сергей Станишев: ГЕРБ си подготвя пеенето за изборите

Очевидно си подготвят по този начин пеенето за изборите. Това коментира лидерът на БСП Сергей Станишев по повод на това, че "Пайнер Медиa" ООД е одобрена и ще получи близо 2 млн. лева по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика".
Раздадените пари по европрограми за рекламата им, Станишев коментира като форма на влияние и прокарване на политика през медиите, които пък стават зависими от това правителство. "Изобщо ГЕРБ се опитват да подготвят купуването на избори, в това число с европейски средства", каза Станишев и попита как по друг начин да се възприеме сериозния ресурс, който печелят "Пайнер".
От БСП продължават да настояват за това да се поеме политическа отговорност за скандала "Дюнигейт". "Министърът носи отговорност, зам.–министърът носи отговорност, всичко това е толкова очевидно. Но очевидно истинската отговорност ще се потърси след изборите", каза Станишев.
Станишев коментира и проблемите във ВМЗ-Сопот.
"Искат бързо да се отърват от проблема. Това искат. Това правителство трябва да отговори какво е правило близо 4 години", каза лидерът на БСП.
Станишев посочи, че става дума за стратегическо предприятие. Той припомни, че стратегията за приватизация на Вазовските машиностроителни заводи бе приета именно от това правителство. "Винаги има механизми за решение", категоричен бе Станишев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване