01/15/13 10:25
(http://radiomilena.com/)

Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европари

7447801280fb42b9c9b7043c165cae26 300x182 Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариБългарската чалга трябва да бъде популяризирана не само у нас, но вече и на международните пазари. За целта музикалната компания „Пайнер” получава близо 2 млн. лева по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”, която е към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, предаде КРОСС.

В документите, с които музикалната компания е кандидатствала за финансирането, пише, че с реализирането на проекта се цели постигането на устойчив икономически растеж и запазване на лидерските й позиции в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари.

Според проекта това ще доведе и до разкриването на нови работни места и ще допринесе за развиването на българската икономика.

Целият проект е на обща стойност над 3 милиона лева. От тях над 1,6 милиона са от ЕС, а 287 000 е националното финансиране, а медията трябва да заплати почти 1,3 милиона лева. Началото на проекта е било на 23 юли 2012 г., а краят ще е след 4 месеца – на 24 април 2013 г.

Парите все още не са усвоени.

 Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европари

bookmark Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариsvejo Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариgoogle Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариdelicious Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариstumbleupon Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариfacebook Чалгата вдига рейтинг по света с 2 млн. лв. европариСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване