01/16/13 16:38
(http://www.hsnovini.com/)

Компютърна школа “Вале” с награди от Индия и Румъния

Награди за хасковлии от Индия и Румъния

Възпитаниците на компютърна школа „Вале” при “Читалище Заря”, бяха отличени с награди от два международни конкурса в Индия и Румъния.

Отличията си младите хасковлии са спечелили от конкурсите „Ароматът на разцъфващото изкуство” и „С цветовете на есента”. Те са били проведени през месеците ноември и декември миналата година, а наградите си възпитаниците на хасковската школа са получили сега. Ръководителите на школата са доволни от наградите най- вече защото част от тях са били спечелени от възпитаници, които посещават курсовете от само няколко месеца.

В първият конкурс хасковлии са се състезавали с 7306 творби от целия свят. Въпреки огромната конкуренция златен медал е спечелил Христо Проданов. От школата за пръв път получават от този конкурс  и награди на журито. Те са били за творбите на Иван Богоев и Виктор Атанасов. Диплом за доброто си представяне е получила и Елена Маринова.

От втория конкурс лауреатите са четирима. Първа награда е била присъдена отново на Иван Богоев. Елена Маринова също е отличена и от надпреварата в Румъния. Третото място е било присъдено на Вяра Казакова, а специална награда е получил Бончо Янев.

За пръв път грамоти са били връчени и на ръководителките на школата.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване