01/16/13 15:27
(http://www.klassa.bg/)

Кристиан Кръстев е новият зам.министър на транспорта

Кристиан Кръстев е новият заместник-министър на транспорта, съобщиха от правителствената пресслужба. Той наследява на поста Камен Кичев, който е подал молба за напускане.
Кристиан Кръстев е роден на 9 юли 1976 година. Завършил е курс за ръководители на авиокомпании в Лондон, Международни икономически отношения и Икономика на индустрията в Университета за национално и световно стопанство - София. Владее английски и руски език. Бил е управител на "Флайинг Карго България" ООД; изпълнителен директор, член на СД на "Уиз Еър България Еърлайнс" ЕАД, директор на Изпълнителна агенция "Пристанищна администрация" и председател на съвета на директорите на "Летище Бургас" ЕАД.
От февруари 2003 до 2005 година Кръстев е и.д. директор на Дирекция корпоративно преструктуриране и капиталов пазар в Министерството на транспорта и съобщенията.
Името на Кристиан Кръстев бе спрягано за почти сигурно министерско кресло при формирането на сегашното правителство. Тогава той бе изпълнителен директор на българския офис на нискотарифната компания WizzAir. В последния момент обаче по неясни причини Борисов предпочете заместник-кмета по транспорта на София Александър Цветков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване