01/16/13 16:28
(http://www.hsnovini.com/)

Нов конкурс за шеф на димитровградската болница?

Снимка: архив

Общински съвет в Димитровград ще решава дали да насрочи нов конкурс за избор на управител на многопрофилната болница „Света Екатерина”, след фалстарта на първия. Това обяви председателя на конкурсната комисия Юлиан Семерджиев.

За обявеното място на управител на многопрофилната болница „Света Екатерина” документи бяха подали досегашният шеф д-р Здравко Наков и икономистът Янко Кочев, заемал ръководни постове в здравното заведение в Оряхово.

В деня на провеждане на конкурса  Янко Кочев си оттегли кандидатурата, с  мотива че има спор относно неговата личност. Комисията е уважила желанието му да се оттегли от конкурса. Вторият участник  д-р Здравко Наков подал непълен пакет от документи,  съгласно Наредбата за провеждане на конкурси. Така  той не бе допуснат до събеседване, сподели Семерджиев.

Конкурсът за управител на здравното заведение бе обявен с решение на Общински съвет. Предсрочно бяха прекратени пълномощията на настоящия управител д-р Здравко Наков, с мотив лошото финансово състояние на здравното заведение, чиито дългове надхвърлят 2 млн. лв. Д-р Наков обаче остана временно изпълняващ длъжността до назначаване на нов управител.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване