01/18/13 15:48
(http://www.hsnovini.com/)

Младежки център обявява конкурс за снимки и рисунки

От Младежки център ще оценяват рисунки и снимки на 4- те сезона

Конкурс за рисунки и фотографии обявяват от Астрономическата обсерватория при Младежки център. Идеята е да се покаже природата през 4- те сезона на годината.

„Вълшебството на сезоните” се организира за втора поредна година. През 2012- та са били оценявани снимки и рисунки илюстриращи единствено пролетта, а от тази година организаторите са решили да включат и лятото, есента и зимата. Целта е да се покаже разнообразието и спецификата на всеки сезон.

В надпреварата за най- добра рисунка право на участие имат деца от 1- 6 клас, а за снимка възрастовите групи са 3: за ученици от 7- 9 клас, 10- 11 клас и над 19- годишна възраст.

Максимумът творби, с които всеки има право на участие е 4, по една за всеки сезон. Специално жури ще оценява рисунките и снимките. Предвидени са и атрактивни награди.  Творбите ще бъдат представени в изложба, която ще се открие на 20 – ти март. Желаещите да участват вече могат да изпращат рисунките и снимките в Младежки център.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване