01/20/13 11:29
(http://radiomilena.com/)

Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омраза

boiko borisov 300x182 Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаПремиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти опитът за покушение над Ахмед Доган.

„Това е много тревожно събитие и не би трябвало да се случва в днешна България“, заяви министър – председателят, цитиран от КРОСС.

Борисов призова, да не се правят изявления от политически партии, че ГЕРБ насажда омраза в обществото.

„Когато има партийни мероприятия, вътре не може да стои полиция. Ако това биде направено, ще кажете, че има полицейщина или – се провежда партиен форум под полицейски надзор. Затова политическите партии сами организират своята охрана на свои събития“, поясни премиерът.

„Разбира се, когато има внезапност на едно нападение, реакцията на службите винаги е закъсняла“, каза той и допълни: „То винаги е по-напред от тях“. „Има случаи в света, когато са убивани невинни хора, заради бърза реакция на службите. Това е и рискът на публичните мероприятия. Когато един политик иска да е близо до хората, това винаги носи риск от подобен инцидент“, каза още Бойко Борисов.

 Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омраза

bookmark Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаsvejo Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаgoogle Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаdelicious Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаstumbleupon Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаfacebook Борисов: Не натяквайте, че ГЕРБ насажда омразаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване