01/20/13 12:22
(http://radiomilena.com/)

ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!

gerb logo 300x225 ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!Странна покана, показваща още по-странна партийна симбиоза, се получи в централния офис на ПП ГЕРБ в Бургас, съобщават от пресцентъра на партията.

Собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов отправи писмена покана до представители от ПП ГЕРБ за участие в диспут относно предстоящия национален референдум, който ще се проведе по инициатива на БСП-Бургас. Събитието ще се състои в студио на телевизия СКАТ и ще се излъчва в ефира й.

В края на поканата до ПП ГЕРБ, обаче е отбелязано, че за да участва техен представител трябва да си заплатят съгласно ценовата тарифа на медията. С настоящата си инициатива БСП в Бургас реално търси рекламодатели за телевизия СКАТ, чийто собственик Валери Симеонов е лидер на ПП НФСБ.

„Още в края на миналата година стана ясно, че след провала на БСП на изборите за местен вот, те предприемат отчаяни мерки за да не изчезнат напълно като партия в Бургаска област. С тази покана отново доказаха, че са се превърнали в обслужваща партия на регионална формация като НФСБ”, коментира областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.

За разлика от БСП в ПП ГЕРБ няма нагласа да се субсидират партийни медии и други партии.

 ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!

bookmark ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!svejo ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!google ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!delicious ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!stumbleupon ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!facebook ПП ГЕРБ: БСП ни кани на диспут, но само ако платим на партийната телевизия СКАТ?!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване