01/20/13 11:41
(http://radiomilena.com/)

Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипия

stanishev Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияПриказките на ГЕРБ за нов блок в Козлодуй са абсолютна измишльотина, с която за пореден път искат да баламосат българите заради референдума. Това е поредната лъжа на българското правителство, заради която се налага Европейската комисия отново да го опровергава. Това коментира лидерът на БСП Сергей Станишев по повод на изявлението на еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, предаде КРОСС.

Според Станишев от думите на Йотингер става ясно, че ГЕРБ и до момента не са изразили ясно намерение пред Европейската комисия да изграждат нов блок в Козлодуй.

„Докато в Брюксел мълчат, в България ГЕРБ обясняват как едва ли не от утре започва строителството в Козлодуй. Очевидно управляващите нито искат да строят в Козлодуй, нито в Белене. Очевидно искат да ликвидират и последния високотехнологичен отрасъл в страната. Управлението на ГЕРБ е пълна разсипия”, отбеляза Станишев.

Той призова българите да гласуват на референдума, защото според него те носят много по- ясно съзнание за отговорност пред страната, отколкото Бойко Борисов. „Гласувайки с ДА българите могат да покажат, че не се подчиняват на нечии безумни заповеди, а на собствения си здрав разум”, каза още Станишев.

 Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипия

bookmark Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияsvejo Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияgoogle Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияdelicious Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияstumbleupon Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияfacebook Станишев: Управлението на ГЕРБ е пълна разсипияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване