01/21/13 14:28
(http://www.hsnovini.com/)

Две бебета проплакаха в хасковското АГО за Бабинден – чакат трето

За Бабинден в местното АГО проплака и момиченце

На 21 януари се празнува Денят на родилната помощ. Две бебета, проплакаха тази сутрин в хасковското АГ-отделение. Първото бебе, което се роди тази сутрин в местното АГ-отделение е момченце. То тежи 2 килограма и 500 грама и е с дължина 46 сантиметра. Второто бебе, проплакало на Бабинден е момиче. Тежи 3 килограма 350 грама и е дълга 50 сантиметра. Още едно момче бе на път да се роди днес. По обед бъдещата майка чакаше в предродилна зала. 46 са бебета, от началото на годината в местното АГ-отделение.

Сред приоритетите на отделението за тази година са предстоящият цялостен  ремонт и модерна апаратура – лапароскоп и хистероскоп, за да въведем безкръвния метод на опериране за определени гинекологични заболявания, информира д-р Стефка Христова, началник АГ-отделение към МБАЛ-Хасково.

Специално тържество в хасковското АГО изнесоха малчуганите от ОДЗ №11 “Елхица”. С песни и стихове те поздравиха работещите в отделението за Деня на родилната помощ. Медиците почерпиха малчуганите с лакомства.

Специално тържество в хасковското АГО изнесоха малчуганите от ОДЗ №11 “Елхица”

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване