01/24/13 17:31
(http://www.klassa.bg/)

Светът LIVE: Глобалните енергийни тенденции

Красимир Лаков и Иван Нончев ще обсъдят с водещи експерти в областта въпроса за  глобалните енергийни тенденциите в извънредно коментарно студио по телевизия и радио Bulgaria ON AIR.

 На 25 януари, ден преди първия референдум от новата история на България, в специалното предаване Светът LIVE ще видите мнението на специалисти по едни от най-актуалните теми за годината - Енергетиката като тренд, икономика и национална сигурност, ресурси и икономически растеж, пазарите на енергийни продукти и енергийни суровини. Точно в 21:00 часа, в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR ще чуете отговори на въпросите - 
Кои  са основните играчи на енергийния пазар в момента? Кои от тях засилват ролята си и кои са губещите? Ще продължи ли Китай да бъде "локомотивът" на световната икономика и как това ще се отрази на стоковите пазари? Разумно ли използваме енергийните ресурси?

Не изпускайте извънредното издание на Светът LIVE с водещи Красимир Лаков и Иван Нончев, в петък, 25 януари, от 21:00 часа,по телевизия и радио Bulgaria ON AIR.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване