01/25/13 18:53
(http://www.klassa.bg/)

Арбитраж – нова рубрика в Медиите ON AIR

Доника Ризова, автор на Медиите ON AIR стартира нова рубрика – Арбитраж, в която в края на всеки месец журналисти, анализатори и медийни експерти ще обсъждат най-актуалните теми през изминалите 4 седмици.
Какви са настроенията в социалните мрежи? Какъв е отзвукът на новините в личното ни пространство в Интернет?
В последната събота от всеки месец гледайте новата рубрика „Арбитраж“, в която ще коментираме по-различен поглед челните заглавия и новините в централните емисии.
В пилотното издание на „Арбитраж“, тази събота, ще чуете коментарите на Николета Даскалова от „Фондация Медийна демокрация“, Митко Новков, медиен анализатор, Александър Кашъмов от „Комисията по етика в електронните медии“ и Страхил Делийски, политолог и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“.
В края на предаването инвазията на турската култура по света и регулацията на турските медии ще коментира Барчън Янанч, редактор във вестник „Хюриет Дейли нюз“.
Гледайте предаването Медиите ON AIR, в събота, 26 януари от 11.00 часа. в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR или слушайте директно по радио Bulgaria ON AIR.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване