01/28/13 08:27
(http://www.klassa.bg/)

Адел игнорирала баща си

Въпреки че изглеждаше, че всичко около Адел се развива чудесно, както в личен, така и в професионален план, се оказва, че нещата съвсем не са толкова розови.

Певицата била в ужасни отношения с баща си, с когото не само, че не искала да разговаря, но тотално била изключила от живота си, пише Contactmusic.

Засегнатият родител – Марк Еванс споделя пред Daily Mail, че е силно огорчен и обиден от отношението на дъщеря си, която не само, че не му позволявала да новородения си види внук, но дори не благоволявала да го уведоми по телефона за състоянието му:

"Всеки ден й оставям съобщения на телефонния секретар. Изпращам й картички за всички празници, дори една за Коледа не пожела да ми върне", оплаква се той.

Според него каквато и да е причината за студенината й, певицата няма право да се държи по този начин със собствения си баща:

"Аз съм един от малкото близки хора, които не се интересуват нито от славата, нито от парите на Адел. Искам само да си върна дъщерята и всичко да е както преди.", оплаква се той.

Една от потенциалните причини за отношението на певицата може би е фактът, че в момента, когато звездата й изгряваше именно баща й продаде историята на живота й на известен таблоид. Очевидно гласовитата изпълнителка все още не може да му прости това своеволие и алчност.

 
















Contactmusic

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване