01/28/13 15:36
(http://www.klassa.bg/)

Волен Сидеров: В ГЕРБ има разкол

С гласуването на референдума, българите наказаха непоследователното поведение на премиера Борисов и ГЕРБ, заяви на пресконференция лидерът на Атака Волен Сидеров. Гласуването е отговор на българите против манипулациите и демагогията, категоричен бе Волен Сидеров. Той припомни, че до март 2012 Борисов е бил три пъти „за" АЕЦ Белене, а след това по нареждане на американското посолство според Сидеров рязко е заел позиция три пътни „не". Над една трета от привържениците на ГЕРБ не изпълниха партийната повеля, каза още Сидеров и изрази задоволството, че между 30 - 35 % от симпатизантите на ГЕРБ са гласували в подкрепа на развитието на ядрената енергия.
В този вот Сидеров вижда разкол в ГЕРБ и прогнозира, че в следващия парламент максимум управляващата партия ще има 74-75 депутати. Според Сидеров е спешно в 42-рия парламент партиите да представят план програма за развитие на България.
Сидеров изтъкна, че Атака е за смяна на икономическия модел в България, както и за замразяване на депутатските заплати, заплатите на министри и шефове на агенции.
Той каза още, че ГЕРБ нямат такава план програма и недоумява защо БСП, претендираща за най-голяма опозиционна партия, също няма такава. Сидеров посочи още, че ръководството на ГЕРБ трябва да си подаде оставка заради факта, че близо 35% от привържениците на ГЕРБ искат АЕЦ. Ръководството на РЗС също трябва да го направи, смята Сидеров.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване