01/29/13 05:23
(http://www.klassa.bg/)

И нека бъде кабаре!

Световноизвестното френско кабаре Crazy Horse Paris ще изнесе два спектакъла в София. Събитията ще се случат на 17 и 18 май в НДК, съответно в 20 и 22:30 часа.

Crazy Horse Paris, превърнали се в съществен елемент от културата и символ на нощния живот на френския мегаполис, гастролират в България с последната си програма "Forever Crazy”, част от световно им турне, съобщават организаторите от Degris.

Програмата е наситена на женска красота, стилни костюми, оригинална музика и удивителни високотехнологични светлинни ефекти.

Стройните, полуголи силуети, къпещи се в наситени светлини са определени от световните медии като "визуално наслаждение!”, "невероятна мечта” , "ода за женствеността”.

Турнето "Forever Crazy” стартира световната си обиколка във Виена. Следват Женева, Кан, Монреал, Кюбек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут и др.

Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване надвишава 7 тона.

Forever Crazy е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин.

Шоуто предлага селекция от най-добрите номера в репертоара им - класиката в жанра "Боже, спаси нашия Барешкин”, създаден от лейтенант от британската армия, с който откриват всяка програма от 1989 г. насам, танца на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. "Криза? Каква Криза!”, инспириран от световната икономическа криза и др.

Crazy Horse e основан на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Алан Бернандин, движен от идеята да направи клуб, акцентиращ синтеза на изкуството и женската магия.

Това е най-авангардното сред всички френски кабарета - храм на извисяването на женската красота и най-известното нощно заведение в Париж, увековечен от блясъка на звездите си в ослепителни гала вечери.

Билети в мрежата на Ивентим, а от 30 януари и на касите на НДК.

Организаторите молят за предварително закупуване, поради невъзможността да се осигурят допълнителни места в дните преди самото събитие.
















Degris



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване