02/01/13 09:51
(http://www.klassa.bg/)

Наско от “Страх” и гласовитият Ники Манолов разиграха комедия в компанията на Холи Бери и Ума Търман

Шоуто пред публика се случи съвсем непреднамерено и с импровизации вчера, на парти в столичния бар „Стерео”. Наско Михайлов и Ники Манолов се озоваха на сцената като участници в една от игрите, по повод афтърпартито за премиерата на американската комедия Movie 43 - „Пълен Т’Шак”. Наско Михайлов артистично се включи в ролята на сценарист, а Ники Манолов бе в ролята на актьора изпълнител, заедно със симпатична дама от публиката. Оплетеният сценарий за планински спасител на Наско определено отказа Ники да го разиграва докрай.














Но затова пък певецът показа в какво го бива най-много и изпълни акапелно свое ново парче. Всеки от присъстващите държеше в ръце подарена картонена маска на звездите от филма – Холи Бери, Хю Джакман, Ума Търман и др.. На афтърпартито за американската комедия „Пълен Т’шак” имаше и още предизвикателства на сцена, като играта „Бързи свалки” за най-експресно обяснение в любов чрез еротичен танц, а наградите бяха парфюми и DVD-та. Кино фен, който бе запазил билета си от премиерната прожекция на „Пълен Т’шак”, спечели СПА уикенд. Сред останалите гости на забавното парти бяха режисьорът на българската гангстерска комедия „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” Жоро Костов, Лили от
Big Brother, Елица от предаването „На кафе”, ексцентричната лекоатлетка Мерлин Арно и др.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване