02/02/13 13:15
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Пет милиона лева ще получи Разград до края на април по проект за градска среда

Пет милиона лева ще получи Разград до края на април по проект за градска среда, за да си оправи центъра. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който присъства на откриването на обновените АГ, вътрешно, неврологично и детско отделения и новата апаратура в МБАЛ „Св. Иван Рилски” АД в Разград. „Освен тези милиони, които са в болницата, както каза и кметът, Разград е спечелил и проект за градска среда и до края на април най-късно в Разград - още пет милиона за центъра ще дойдат за града, така че обликът ще стане още по-красив. Това мога само да ви кажа – да идвате, да се лекувате, да излизате здрави и да работите. Защото – без работа няма пари. Кой каквото иска да ми приказва, не се ли работи - пари няма. Европейски програми – за радост вече кметовете в България се научиха. За 36 града ще дадем по пет милиона лева само за центровете, по проекти за градска среда. Това веднага променя облика на държавата и градовете, самочувствието на хората. Вчера в Търговище пуснахме ново родилно отделение, много хубаво, пътищата стават все по-добри. Оттук отиваме в Омуртаг, откриваме път за близо 15 милиона лева, който също, както и болницата от 1965 година, а там сигурно от 1964 година не е пипан.
Той им пожела хубава събота и неделя и да са живи и здрави и поиска директорът на болницата и кметът на Разград да му покажат какво са направили в болницата.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване