02/03/13 10:09
(http://www.klassa.bg/)

Fibank c нов проект за обучение на служители

Проектното предложение, с което банката кандидатства за финансиране, е класирано от оценителната комисия на първо място сред финансовите институции и на четвърто място от всички организации, подготвили и представили проекти по програмата.
Основна цел на проекта е развитието на служителите чрез надграждане и усъвършенстване на ключови професионални знания, умения и социални компетенции. В рамките на проект „Развитието - въпрос на традиция“ ще се проведат обучения за четири групи служители - над 560 специалисти и мениджъри от различни звена във Fibank, като 30% от бюджета на проекта ще бъде инвестиция от страна на банката. Обученията ще се провеждат в градовете София, Пловдив, Варна и Велико Търново, а проектът ще бъде осъществен в периода януари-октомври 2013 г.
Осъществяването на проект „Развитието - въпрос на традиция“ е продължение на успешно приключения през 2011 г. проект „Въпрос на развитие“, в рамките на който бяха обучени 366 служители на банката. Изграденият през 2011 г. успешен проектен екип в дирекция „УЧК“, натрупаният ценен опит при изпълнението на проект.„Въпрос на развитие“ и утвърденото име на Fibank като социално-отговорен, надежден и предпочитан работодател, бяха сигурни предпоставки за успешното кандидатстване за финансиране на нов, по-голям проект - с повече участници и по-висок бюджет.
„Реализацията на проекта е продължение на последователната политика на Банката, насочена към непрекъсната инвестиция в развитието на хората и екипите и в изграждането на служителите на банката като експерти и ръководители на високо професионално ниво“ - каза Роси Тонева, директор на дирекция „Управление на човешкия капитал“ във Fibank.Инвестирайки в своя най-ценен ресурс - служителите, Първа инвестиционна банка се стреми към създаване на работна среда, която мотивира служителите и създава възможности за изява и високи постижения. Усъвършенстването на професионалните умения на включените в проекта служители ще допринесе за постигане на все по-висока клиентска удовлетвореност, успешна реализация на бизнес целите на банката и до повече и по-високи лични резултати за служителите.











Fibank


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване