02/06/13 14:45
(http://www.hsnovini.com/)

48 фирми от два региона на изложение в Хасково

Домакин на туристическото изложение бе галерия Форум

Туристическо изложение „Green Holidays Expo“  отвори врати днес в областния град. То се организира от Регионално сдружение на общините “Марица”. В него участват фирми и организации от регионите на Хасково и Кърджали. Инициативата е част от проект „GREEN HOLIDAYS”  финансиран по Програма за европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007 – 2013.

В рамките на туристическото изложение “Green Holidays Expo” бяха представени 48 фирми от регионите Хасково и Кърджали. Сред тях ресторанти, хотели, къщи за гости, развлечения, спортни и спа-комплекси, туристически атракции. Изложението бе открито от изпълнителният директор на РСО „Марица” Райна Йовчева.

Проектът предвижда създаване на  мрежа от туристически организации и всички онези обекти, които са свързани с развитието на туризма в двата региона, подчерта Йовчева.

 

Райна Йовчева, изп. директор РСО „Марица”

На форума бяха дискутирани актуални теми, следващи концепцията „Зелени ваканции”. На изложението фирмите представиха свои продукти и услуги. Сред новаторите бяха представители на бизнеса от Минерални бани, които предлагат гидове за семейства и езда. Презентирани бяха винопроизводители, тахан от Ивайловград и мед от село Тополово. Участниците в изложението ще представят двата региона на туристически форум, идната седмица в столицата.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване