02/06/13 11:47
(http://www.klassa.bg/)

Strauss Orchestra Vienna пристига отново у нас на 14 декември

 „Strauss Orchestra Vienna“ ще свири отново у нас на 14 декември в зала 1 на НДК благодарение на продуцентска компания АРТ.БГ. Съставът ще участва в  Новогодишния музикален фестивал на НДК.
. Диригенти на оркестъра са двамата музикални виртуози Петър Гут и Вили Бюхлер. Като истински професионалисти и верни последователи на творчеството на Щраус те дирижират и с цигулка в ръка.
„Щраус Оркестра Виена“ е виенски оркестър с традиции и стил, утвърдил се с името си не само в Австрийската столица, но също така и в Америка и Азия. Многобройните турнета и участия в новогодишни фестивали, както и множеството записани албуми превръщат Щраус Оркестра Виена в синоним на автентичната виенска музика от времето на Щраус.
От днес можете да закупите първите 200 билета на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 20 до 50 лева и ВИП – от 70 до 90 лева.

Билети за концерта се продават на касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване