02/06/13 05:13
(http://www.klassa.bg/)

The Witcher 3 беше официално обявен

Новият брой на популярното издание GameInformer осъмна с корица, която най-вероятно е разтуптяла сърцата на феновете на ролевите игри. На нея се вижда първият официален арт от The Witcher 3, а изданието е подготвило голям материал за играта, носеща подзаглавието Wild Hunt.

За незапознатите – игрите от серията The Witcher са директно продължение на издаваната и у нас фентъзи поредица "Вещерът" и проследява пътя на вещера Гералт от мястото, където създателят му – полският писател Анджей Сапковски – сложи финалната точка.

Авторите на играта от CD Project RED обещават, че този път ще оставят политическите интриги на заден план и ще обърнат повече внимание върху личността на Гералт, неговото минало и връзките с най-близките му хора.

По план играта трябва да бъде 30 пъти по-мащабна от The Witcher 2 и освен това ще предлага отворен свят и произтичащата от това свобода, в стилистиката на Skyrim.

The Witcher 3: Wild Hunt ще направи премиерата си през 2014 година за PC и за – цитираме - "всички налични hi-end платформи". Последното трябва да се чете като PlayStation 4 и Xbox 720.

По-долу можете да видите и първото видео, в което от CD Project RED представят предстоящия си проект.




















GameInformer


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване