02/06/13 13:52
(http://www.klassa.bg/)

Колко време губят в гладене жените годишно?

Четири месеца от живота на средностатистическата британска дама отиват в гладене. А ако се направи купчина от изгладените от нея дрехи по време на земния й път, тя ще е 4 пъти по-висока от лондонския небостъргач "Шард" (303 метра), пише Daily Mail.

След направеното проучване установяваме, че гладенето все още си остава основно задължение на жените в над 80 процента от случаите, съобщава БТА. 

От друга страна 39 на сто от запитаните британски домакини се оплакали, че партньорът им никога не бил хващал ютията и дори не знаел как да борави с нея.

Майките не получават помощ в гладенето и от своите деца. 

Едва 3 на сто от тийнейджърите ги отменяли при тази домашна тегоба. Една трета от британките биха наели някого, стига да имат възможност, за да глади вместо тях.

Лондонските майки най-често загърбвали ютията - 26 на сто от тях признали, че въобще не гладели. Проучването е обхванало 1091 британски майки и е било поръчано от фирмата "Филипс" във връзка с пускането на нейна нова серия ютии.

 

















Daily Mail

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване