02/06/13 16:00
(http://www.hsnovini.com/)

Полицията с патрул до бившата казарма на ул. “Булаир”

Останалия материал след ромските набези

Терените на военното поделение на улица „Булаир”  всеки ден са обект на кражби и безчинство споделиха живеещите в съседство.Почти нищо вече не е останало от строителните материали, които могат да бъдат използвани.

Охранител на обекта коментира, че са безсилни срещу многобройните роми, които постоянно нападали и отмъквали каквото могат. Дори и след като били увеличени на 3- ма пазачите не смогвали да се справят сами.

По време на репортерската ни проверка част от ромите се скриха в двора на съседното училище “Никола Вапцаров”. На въпрос защо крадат те отговаряха с познатото „Нямаме работа и пари”. С железата , които взимали от там можели да си докарат по 20 лева на ден.

“В рамките на една седмица на телефон 112 сме получили десетки телефонни обаждания. От вчера по инициатива на хасковското полицейско управление е изпратен един автопатрул, който денонощно ще охранява обектите”, коментира говорителят на Од на МВР Нина Николова.

За кражби вече следят и патрулиращи полицаи.Охранителите на обекта коментираха, че благодарение на МВР патрула и на служителите от Военна полиция положението вече било по- спокойно.

Репортаж гледайте в емисията новини на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

И полицията се включи в опазването на остатъците от бившото военно поделение на ул. “Булаир”

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване