02/06/13 12:40
(http://www.hsnovini.com/)

Силвия и Егмен на европейско в Турция

Хасковските състезатели ще се борят за медали в Турция

Българският национален отбор по карате с 16 състезатели заминава за участие на поредното 40-то европейско първенство за юноши и девойки старша възраст и мъже и жени до 21г.. Надпреватата ще се проведе в гр. Коня, Турция. В състава на отбора са и хасковските национали от карате клуб “АидаНет Вадо-рю”, които ще представляват България при юноши и девойки. Силвия Вангелова ще се съcтезава в дисциплината кумите -54кг, а Егемен Сербест в дисциплината кумите -68кг.

“Всички националини състезатели са в отлична форма. Направихме пълноцена подготовка и очакваме нашите усилия да се увенчаят с успех. Имаме сили за два, дори и три медала. Напомняме, че във всяко от предходните четири европейски първенства за тази възраст имахме финал и се надяваме и този път на добри класирания на нашите каратеки.”, заяви генералния секретар на Българска национална федерация по карате инж. Георги Ривов.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване