02/07/13 15:47
(http://www.klassa.bg/)

Райфайзенбанк с нов член на борда на директорите

Надзорният съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД избра Добромир Добрев за член на Управителния съвет на банката с ресор “Корпоративно банкиране”, съобщиха от институцията. Управителният съвет на Райфайзенбанк ще се състои от 6 души: Момчил Андреев, председател и членове – Ани Ангелова, Добромир Добрев, Евелина Милтенова, Моника Фюрнзин и Ценка Петкова.

Добромир Добрев поема функциите на Надежда Михайлова, която продължава кариерата си извън Райфайзенбанк. Д. Добрев работи в Групата „Райфайзен“ от 2003 г., като през 2005 г. е назначен за началник отдел „Корпоративно банкиране“–среден пазар. От 2006 г. насам той оглавява „Райфайзен Лизинг България“ ООД.

Добрев е магистър от Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски”. Назначението на новия член на Управителния съмен на банката предстои да бъде одобрено от БНБ и да бъде вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване