02/10/13 14:34
(http://www.klassa.bg/)

Астролози: Чакат ни катастрофи в Годината на змията, най-опасен ще е май

Китайски астролози твърдят, че Годината на Змията, която започва на 10 февруари, ще мине под знака на нестабилността и сътресенията, съобщава испанското издание „ABC“. Астролозите припомнят, че в минали „змийски години“ са се случили важни исторически събития, като нападението от страна на Япония над Пърл Харбър (1941), кървавото потушаване на протеста на площад „Тянънмън“ в Пекин (1989), терористичният атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк (2001 г.)
„Това е година на катастрофи. Ще има много проблеми за ЕС и еврото, казва Тан Хун Йон, която се занимава с геомантия. Според нея най-опасен ще бъде месец май.
2013 г. е година на водната змия. А водата символизира страх и се намира една степен по-ниско от огъня, който е символ на радостта и оптимизма. През май ще се прояви противоположността между водата и огъня, смятат астролозите. Чоу Хон-мин, например, очаква именно през този месец Китай и Япония да влязат в остър сблъсък – „като две змии“.
Борсовите индекси ще се движат, „като змия – бързо, агресивно и коварно“, според експерта по фън-шуй Мак Лин-Лин.
Астролозите съветват новия президент на Китай да си пази здравето и да се въздържа от пътуване в Русия и Европа, особено през есента.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване