02/11/13 14:10
(http://www.hsnovini.com/)

58 жалби до момента за последните фактури за ток

Снимка: интернет

58 са подадените жалби  за последните фактури за ел.енергия в област Хасково от началото на февруари до днес. Данните на електроразпределителното дружество сочат, че до момента има една основателна жалба. За сравнение – за същия период на 2012 г. са подадени 6 жалби, от които 4 основателни.

От дружестовото напомниха още веднъж кои са основните фактори за размера на януарските фактури за консумирана електроенергия. А именно- по-дълъг отчетен период при някои клиенти, характерно за зимен период завишено потребление и по-високата цена на електроенергията от 1 юли 2012 г. сравнено с година по-рано.

Важно е всеки клиент да сравни периода на отчитане, който е посочен на всяка фактура, заедно с количеството консумирана електроенергия, срокът на следващо отчитане, срокът на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка с дружеството.

Ако хората са недоволни от сметката си за ток могат да се свържат с денонощния телефонен център и да получат разяснения за формирането на сумата по тяхната фактура. Всяка постъпила жалба се разглежда приоритетно и се стремим в максимално кратки срокове да се отговори на клиента, заявиха от EVN.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване